Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching bij Tonny

Familiecoach/pleegzorgcoach/trainer

Wat doet een familiecoach?

Familie is het merg in je bot, je krijgt het er niet uit; dit is een gezegde in Suriname. Familie krijg je er gratis bij als je geboren wordt. Breken met je familie kan niet, onderbreken wel. Het kan nodig zijn om wat afstand te nemen, maar het blijft familie. Het woord ex-ouders of ex-broer\zus bestaat niet.

In elke familie is er weleens sprake van spanningen. Soms kunnen spanningen echter dusdanig lang aanhouden of uit de hand lopen, dat ze leiden tot conflicten en familieruzies, dit kan weer lijden tot psychische en/of lichamelijke klachten. Je wilt dit niet, je wilt dat het anders gaat. Maar hoe? Wat wil je dan? Waar moet je beginnen? Dan kan ik je als familiecoach helpen. Ik kan, samen met jou, de onderliggende gevoelens en gedachtes onderzoeken en kijken naar de mogelijkheden en oplossingen. 

Wanneer een familiecoach?

  • Bij samengestelde gezinnen, samen verder gaan brengt een gezin uit balans.Hoe ga je daarmee om?
  • Bij het verdelen van een erfenis.Er spelen vaak veel dingen mee. Het gaat niet alleen om de boedel maar ook over onbewuste zaken en gevoelen. Samen kijken we wat er nu gebeurd en hoe je daar me om wilt gaan.
  • Bij het krijgen van nieuwe familieleden, zoals schoondochters/zoon/ouders. Hoe vind je daar je eigen plek weer terug?
  • Wat je ook doet of zegt, het wordt niet begrepen. Je voelt je steeds ongemakkelijker als je bij elkaar bent. Hoe kan je communiceren zodat degene die je dierbaar zijn jou beter begrijpen?
  • Er is ruzie in je familie, of een onbesproken geheim, er zijn mensen die elkaar niet willen zien en jij zit ertussen. Je wilt deze positie Hoe pak het aan en wat zijn de mogelijkheden?

Stress krijg je als je hart nee zegt.....

......en je mond ja zegt.

0